Klantenservice 078-6915594
Inloggen/aanmelden  |  Prijzen excl. BTW

Heeft u een vraag? Bel onze klantenservice: 078-6915594  |   Inloggen/aanmelden   |   alle prijzen excl. BTW   |   

Groothandel Stal

Onze Telewash systemen worden kant en klaar geleverd

Wat is het verschil tussen onze telewash systemen en die van andere makelij?

Wat het verschil is tussen onze Telewash systemen en gewone systemen? Normale systemen worden samengesteld en gebouwd in het buitenland terwijl wij de systemen in eigen huis ontwikkelen en samenstellen uit betrouwbare componenten. Wij weten hoe belangrijk het is om met goed materiaal te werken omdat wij zelf op de ladder hebben gestaan. In de loop der tijd hebben wij onze systemen steeds verder aangepast en verbeterd en dat blijven we doen op basis van feedback die wij ontvangen van onze steeds groter groeiende klantenkring en daar zijn we natuurlijk enorm trots op.

Hieronder ziet u een klein gedeelte van ons assortiment. Kijk gerust verder op de afdeling Telewash systemen om een goed overzicht van de mogelijkheden te krijgen. Kunt u iets niet vinden of heeft u een vraag neem dan altijd even contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag en voorzien u graag van de juiste informatie. U kunt ook op een afbeelding klikken zodat u meteen doorklikt naar de productinformatie van het betreffende Telewashsysteem.

Ook ruime keuze in Telescoopstelen

Het osmosewater wordt aangebracht met behulp van een uitschuifbare telescoopsteel die ook verkrijgbaar zijn bij Groothandel Stal. Op de telescoopsteel zit een borstel bevestigd die het osmosewater over het raam verdeelt. Het osmosewater wordt door middel van een slang langs de steel omhoog gepompt. Tijdens het borstelen wordt constant osmosewater gespoten. Je ziet dan ook dat er veel water omlaag valt. Vaak denkt men dat er kracht op het raam uitgeoefend moet worden om het raam schoon te krijgen. Dit hoeft niet omdat het osmosewater een verbinding aangaat met het vuil dat op het raam zit en de kracht waarmee geborsteld wordt heeft geen invloed op het schoner worden van een raam.

Ons volledige assortiment telescoopstelen vind u hier

 

Nog meer voordelen van osmosewater (Osmowater)

Omdat het osmosewater een verbinding aangaat met het vuil, trekt het osmosewater het vuil als het ware van het raam af (het oplossende vermogen van water) zelfs tot in de poriën van het glas. Na het wassen wordt het raam nagespoeld met osmosewater waardoor het laatste vuil uit de voegen en naden wordt verwijderd. Glasbewassing met osmosewater reinigt dieper en heeft een schoner resultaat dan de traditionele manier. Ook wanneer er vogelpoep op de ramen zit, wordt dit in 90% van de gevallen gemakkelijk van de ramen verwijderd. Het osmosewater zorgt er namelijk voor dat de vogelpoep op het raam los weekt en na een paar keer borstelen zijn de ramen weer helemaal vogelpoep vrij.

Contact

Groothandel Stal heeft meer dan alleen Telewash systemen in voorraad. Veel glazenwassers maken meteen gebruik van de mogelijkheid om andere benodigdheden te bekijken of aan te schaffen terwijl het systeem wordt ingebouwd. Dit alles onder het genot van een lekker bakkie koffie of thee. Zoek je een professioneel telewashsysteem? zoek dan niet verder. Je bent van harte welkom bij Groothandel Stal! Maak een afspraak via onze klantenservice tel. 078-6915594 of stuur een berichtje via het contactformulier.

 

Lekkie bakkie thee bij Groothandel Stal

Graag tot ziens bij Groothandel Stal in Alblasserdam!